skibstømrer & Bådebygger

Traditionelt håndværk af høj kvalitet med respekt for naturen, materialet og historien

21 August 2021

Hold den martime kulturarv flydende

Mit navn er Rasmus og jeg tilbyder udførelse af reparationer og renoveringer af træskibe, dette omfatter både store og små fartøjer. Laver stortset alt indenfor traditionelle træskibe og joller, Kalfatring og begning, Bovspryd og Mast Planker,skandæk,vaterbord,lønning,støtter,spanter,skanseklædning,dæk,karme,ruf mm..

  Blot til info, er hjemmesiden stadig under opbygning.

ER det tid til kølhaling?

Skal skibet på land og efterses for den kommende sæson ? Jeg tilbyder kalfatring og gennemtjek af bunden på dit skib, udskiftning af planker og eller spunsning. Maler også gerne og skifter zink klodser.

Kontakt mig hvis du har nogle spørgsmål til dit kommende beddingsophold.

SKal der laves større reparationer ?

Et træskib holder jo ikke for evigt, medmindre man holder det ved lige jævnligt. Det kan være uoverskueligt når tingene er løbet løbsk og der skal laves omfattende reparationer på et træskib. Har du nogle ønsker og eller ideér til ting der skal skiftes så kan jeg tilbyde skibstømrer arbejde under som over vandlinjen.

Træ er ikke bare træ

Som skibstømrer går man meget op i at kvaliteten af det tømmer der skal bruges til en opgave overholder nogle krav, og der gåes ikke på kompromis når det gælder stykker der skal give styrke , sikkerhed og se smukt ud på samme tid.

Det hele skal ikke handle om skibe

Jeg tilbyder også udførelse af andre ting i træ, har du en ide eller et ønske til en opgave burde vi sammen kunne finde frem til lige netop det du godt kunne tænke dig. Tryk på se mere for at se nogle eksempler